dissabte, 25 d’octubre del 2008

Canal Saura TV


No ens ha d’estranyar que la premsa de les espanyes i alguna pro-espanyolista del nostre país vulgui desacreditar Catalunya i els seus representants al preu que sigui i com sigui. Tot si val: amb qui vas, on vas, com vesteixes i que has estudiat. Ara li ha tocat al cotxe del President del Parlament que, per cert, és el mateix que té el president de la Generalitat.

Tant si val que els intentis explicar que un President ha de tenir al seu abast mecanismes de treball, especialment per als viatges llargs. Tant si val que presentis els números reals, que el contracte anterior de rènting s’ha acabat i que, fruit de la negociació de contractes, s’ha aconseguit nous models de gamma superior, però amb un estalvi de 72000 euros respecte al cost anterior. Aquestes xifres les callaran, tancaran, o no, el tema, i ja tornaran amb un altre d’aquí a uns dies.

Però quan les crítiques venen del soci, la cosa ja canvia.

L’amic ecosocialista, que suposo que per conviccions personals hauria de rebutjar el cotxe i anar en transport públic o bicicleta a Palau, ara se suma a les crítiques del diari de l’església contra Benach. Ai Saura, com has canviat!

Però tots coneixem el teu problema, un problema de manca d’autoestima que et far posar-te vermell de ràbia perquè mai surts a la tele o als diaris. Quan hauries d’aparèixer per les crítiques als Mossos o al trànsit, molt hàbilment t’encarregues de que un altre s’emporti el mort. I quan fa temps que no pots sortir, t’inventes temes que no són teus, com anar a agenollar-te a Madrid vergonyosament demanant no sé què pel President Companys o a carregar contra les institucions del teu país utilitzant els diaris dels fatxes.

Saura, si te sents tan poqueta cosa, i necessites sentir-te important sortint als diaris o a la tele, perquè no et montes el teu canal?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moooolt bo Centelles, ets un crack!!Ara el recomanaré al facebook!!

Gemma

Anònim ha dit...

Però és veritat o no que el Sr. Benach ha emprat 9.000 eurets en adquirir un televisor, una taula de fusta feta a mida i un reposapeus pel cotxe oficial que fa servir? Perquè si és així, em sembla una autèntica immoralitat (i més, en els temps que corren). I si cal treure la partida pressupostària de la família real per justificar-ho, és que em sembla que no anem bé.

Eduard González ha dit...

Si és veritat o no ho sap ben poca gent! però el que és lamentable és que un soci de govern li tiri merda d'aquesta forma al president del parlament!! segona autoritat del país probablement el polític català que menys maldecaps ha provocat a la ciutadania.
Per tant em sembla que en Saura esta demanant a crits que algú el faci fora de govern:
1er: Pacte amb De La Vega amb el finançament.
2on: Es baixa els pantalons a Madrid pk li donguin un paper sobre en Companys
i ara això... aquest paio és de lo més burru que hi ha a l'hemicicle.

Anònim ha dit...

Molt bo.
Que aquest Saura està rebotat des que el segon tripartit l'hi ha donat massa feina. Amb ho bé que estava ell amb una conselleria que només servia per fer el faxenda!!