dissabte, 20 d’agost del 2011

...doncs no haver votat socialista (ni CyU)! (6)

Un cop més els socialistes, amb l’inestimable suport de CyU-Duran, han decidit aplicar mesures per afavorir als forts amb els esforços dels dèbils.

El Consejo de Ministros, amb els diners de tots nosaltres, abaixa l’IVA dels pisos nous, amb l’argument de que vol afavorir la venda d’habitatges i crear llocs d’ocupació. Evidentment això no és així: no es construirà cap pis nou, senzillament perquè tenim a l’estat espanyol prop d’un milió de pisos sense vendre, gairebé tots en mans de bancs i caixes, per tant, quin lloc d’ocupació pensen crear?. Una mesura doncs clarament dirigida a salvar els trastos en aquells que ens han posat en aquest merder, els bancs i les caixes.

I mentrestant, els pobres continuem pagant la crisi, amb retallades inqualificables en serveis bàsics, com la sanitat o l’ensenyament i, mentre els poderosos surten lliures de tota culpa després de provocar la crisi amb la seva especulació, els pobres són presumptament culpables de frau al PIRMI.

Això si, cap problema en malbaratar diners públics en la visita d’un cap d’estat. Estat el Vaticà que, recordem-ho, encarna valors tan profundament antidemocràtics com l’homofòbia o la pederàstia consentida.

Germans, germanes, no anem bé.