dimarts, 27 de novembre del 2007

No queremos saber nada de Esquerra

Sens dubte hi ha gent que no sap per a què està en càrrecs de responsabilitat.

Que tu li enviïs informació a un particular i et contesti que no la vol, ho pots entendre: aquesta persona es representa a ell mateix i per tant té tot el dret a rebutjar aquesta informació.

Ara bé, quan Esquerra, o qui sigui, envia informació de les seves activitats a una Associació de Veïns, ho fa perquè vol transmetre aquesta informació, que creu pot ser d’interès, a l’entitat i als seus associats.
No diré el nom de la persona, ni tampoc de l’entitat, que ha contestat en diverses ocasions, amb comentaris com “No queremos saber nada de Esquerra” o “No nos gusta la política de Esquerra

El president d’aquesta Associació no pot dir que no vol aquesta informació, ni parlar en nom dels seus socis expressant el seu sentiment d’odi envers una ideologia. Perquè no ho fa amb els altres partits?
Ja sap que més d’un soci de la seva entitat és votant d’Esquerra?. Els hi ha preguntat si en volen saber alguna cosa d’aquest partit?


Malauradament aquest no és un cas aïllat, i moltes associacions es pensen que estan al servei de partits, enlloc d’estar representant als seus associats.

I després ens queixarem que l’absentisme arribi al món de l’associacionisme.....