diumenge, 2 de març del 2008

CyU i la manca de coherència


El Sr. Mas ha dit que Esquerra hauria de deixar el govern per donar suport a una manifestació que va en contra del projecte de la MAT.

CyU no pot donar lliçons de coherència a ningú. I si no només cal recordar la coherència que va aplicar en pactar a Madrid un retall a l'estatut aprovat al Parlament.

I parlant de coherència, Sr. Mas: quant pense abandonar les alcaldies que s'oposen a la MAT, integrades a la Associació de Municipis M.A.T." (AMMAT), i expulsar de CyU als seus alcaldes?

La AMMAT, a l'article introductori dels seus estatuts diu rebutjar les línies de Molt Alta Tensió, i la conformen ajuntaments com: Albanyà (CiU), Anglès (ERC), Avinyonet de Puigventós (CiU), Banyoles (ERC), Cabanes (ERC), Canet d'Adri (CiU), Campelles (CiU), Cistella (ERC), Crespià (CiU), Darnius (CiU), Garrigàs (CiU), La Jonquera (CiU), Llagostera (ICV), Maçanet de Cabrenys (CiU), Navata (CiU), Sant Martí de Llèmena (CiU), Santa Coloma de Farners (CiU), Santa Llogaia d'Àlguema (PSC), Sils (CiU), Bescanó (CiU), Sant Aniol de Finestres (CiU), Fontcoberta (CiU), Terrades (CiU), Tossa de Mar (PSC), La Vajol (CiU), Vilabertran (CiU), Vilobí d'Onyar (CiU).

1 comentari:

Anònim ha dit...

I tant, Jordi!. Què esperaves d'un partit com Convergència, només creat per afavorir els seus interessos?