divendres, 28 de març del 2008

Què hi pinta en Mas?

"Montilla demana a Baltasar que es reuneixi amb CiU per debatre sobre la sequera"

No ho acabo d'entendre. El conseller Baltasar proclama l'estat d'emergència nacional. Aquest home no té sort amb el vocabulari. Primer busca tots els sinònims possibles per no dir que estem parlant d'un transvasament i ara llença aquest missatge pràcticament de guerra o similar.
Però no content amb aquest panorama, proposa que el President Montilla i Mas es trobin per "analitzar possibles solucions per garantir el proveïment d'aigua de boca a tots els ciutadans de Catalunya".
Caram, no sabia que l'Artur fos un expert en recursos hídrics! Sort que en Monti no ho haurà vist massa clar i ha declinat l'honor de trobar-se amb el guapo de CyU.
Jo, si volen propostes d'estalvi d'aigua, proposo que deixin de regar els camps de futbol i, si no poden jugar millor. Amb la de milions que ens està costant la lliga tot per mantenir als ganduls d'alguns futbolistes....
Amb això aconseguiriem estalviar diners i uns quants litres més d'aigua que no els hauriem de pendre als pagesos. Perquè després ens queixarem de que la fruita i la verdura estan cares.