dimarts, 11 de març del 2008

Els errors dels espanyols.


Al meu entendre, els espanyols es van equivocar aquest cap de setmana. Es van equivocar al fer-li confiança a Zapatero. Es clar que ells no tenien tantes alternatives: o ZP o Rajoy. La cosa no tenia color.

Més em preocupa que a Catalunya es confies en Zapatero, després de promeses incomplertes, de mentides i menyspreus.

Però es el que hi ha. La por, les campanyes publicitàries i els xecs regalats han tingut el seu efecte i tindrem socialistes quatre anys més, amb el suport incondicional dels seus amics de tota la vida: els regionalistes de CyU.

Eufòrics com si haguessin guanyat les eleccions, quan realment el que han tingut és una frenada de la caiguda de la que venien, els de “Conveniència i Unió amb les espanyes” es preparen per ser decisius com ells diuen. Això en la pràctica vol dir aconseguir beneficis per a ells i els lobies que representen.

I el segon error dels espanyols: el "Baila el Chiki Chiki" del Rodolfo Chikilicuatre representarà a Espanya a Eurovisión. Valgui’m Déu! Ara per fi els europeus coneixeran l’Espanya verdadera, la rància, la inculta.

El que ja s’hauria de preparar des de Vicepresidència és una campanya per tot el continent europeu.

Proposo que s’utilitzin lemes com per exemple: “Catalonia not Baila el Chiki Chiki”; o “The Catalans we are not like Rodolfo Chikilicuatre”. No sigui que ens confonguin, que ja en varem tenir prou amb La Macarena......